EFT

Emotionally Focused Therapy (EFT) in relatietherapie focust op het herstellen van emotionele verbondenheid en hechting tussen partners.

Emotionally Focused Therapy

Birgitte Beelen wordt geïnspireerd door de benadering van Emotionally Focused Therapy en integreert deze benadering in haar aanpak.

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een vorm van therapie die zich richt op emoties als drijvende kracht in ons leven. Vooral voor paren is deze vorm van behandeling inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekende therapievorm. Bij EFT komen diverse perspectieven bij elkaar: de hechtingstheorie, het systemische of interpersoonlijke perspectief en het experiëntiële of intrapersoonlijke perspectief. In een EFT-behandeling wordt niet alleen gekeken naar de communicatie- en gedragspatronen tussen partners, maar vooral ook naar hoe de onderlinge verbinding en bereikbaarheid er uit ziet. EFT heeft een sterk positief effect op de verbondenheid in een partnerrelatie. EFT is effectief bij diverse paren, ook bij psychische of lichamelijke klachten.

Meer informatie over EFT kunt u ook vinden op internet: www.eft.nl

Emotionally Focused Therapy

Beroepsvereningingen

Birgitte is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en netwerken.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de 3-maandelijkse nieuwsbrief per mail!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Algemene voorwaarden Privacy Disclaimer
Ontworpen en ontwikkeld door mintis.nl